Slanka 10 år! - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Slanka-10-ar
Slanka-10-ar

Vi är glada att kunna hjälpa så många människor till ett lättare, friskare liv!

Lena_och_AnnaKarin_Slanka

Så föddes idén till Slanka

Idén till Slanka föddes för 10 år sedan. Vi hade jobbat länge med viktminskning och VLCD men vi ville komma vidare med en egen produkt – bättre än övriga på marknaden. Det blev Slanka!

 

  • Med egen tillverkning i Sverige.
  • Byggd på de finaste råvaror.
  • Utan aspartam, gluten och sojamjöl.
  • Framställd i nötfri miljö.
  • Och som kronan på verket – med en överlägset god smak. Skapad att ge MERSMAK!

 

Vägen till framgång är inte alltid rak. Konkurrensen är tuff på en marknad som under lång tid varit översvämmad av proteinpulver, kosttillskott, träningsprodukter etc – företag med stora finansiella muskler, uppbackade med omfattande mediala resurser.

Foreverfix_Slanka_Helena

Slanka – foreverfix

Vi erbjuder förstklassiga, effektiva produkter med överlägsen smak som inte bara hjälper människor att gå ner i vikt utan också att behålla sin nya vikt. Allt vi gör präglas av inställningen att vikt och hälsa hör ihop. Med Slanka Deli Diet vill vi pränta in en ny livsstil hos våra kunder!

 

Vi är starkt medvetna om att det är en utmaning att kunna hålla vikten. Det kräver tålamod och långsiktig livsstilsförändring när det gäller kost och motion. Lite som att borsta tänderna – inte så roligt men något man måste göra varje dag.

 

För att lyckas i det långa loppet ska man ju tillåta sig att ta ut svängarna ibland och unna sig lite extra. Med Slanka som verktyg finns utrymme för detta. Det är enklare än du tror att hålla kontroll över din form, t ex efter helgen byta ut 5-10 vanliga måltider under veckan mot Slanka. Så balanserar du enkelt ditt totala kaloriintag!

 

Variation_nyckeln_till_lyckad_viktminskning

En nyckel till framgång

Vi vet att variation är en av nycklarna till lyckad viktminskning och speciellt viktigt på ”ren kur” – som heter MAXI. Vårt breda sortiment ger omväxling i smak och konsistens.

 

Med Slanka som bas kan du skapa dina egna variationsrika måltider, gäller KOMBI, 800, 5:2 och BALANS. Enkelt att lägga till olika tillbehör och få en ny shake eller soppa varje dag! Även ett kul sätt att öka din kreativitet i köket. När fantasin tryter finns vi där med våra goda uppskattade tips.

Stort-intresse-for-Slanka

Intresset för Slanka ökar alltmer!

Många dieter kommer och går. Med vårt branschkunnande och våra egna erfarenheter av personliga viktproblem vet vi att VLCD (very low calorie diet) är det enda som funkar – både i det korta och det långa loppet. Det är därför så inspirerande att se hur intresset för Slanka ökar alltmer. Det faktum att VLCD används på sjukhus och överviktskliniker både i Sverige och i andra länder bekräftar att VLCD är en trygg och effektiv metod.

Jeanette-Slanka-traningsexpert

Kul att vi får så många att komma ifrån sitt stillasittande

Vi vill uppmuntra till rörelse och motion. Och vi vill att alla ska vara med! Det är här vår duktiga livsstilscoach och träningsexpert Jeanette Ceder kommer in, aktiv på Facebook, Instagram och i vår blogg. Jeanette håller bl a i våra populära slutna viktgrupper, där hon både inspirerar, stöttar och ger tips för ett rörligare och hälsosammare liv.  Det är uppmuntrande att se hur Jeanette får så många att bli aktiva och komma ifrån sitt stillasittande. Ta gärna en titt på filmklippen med Jeanettes enkla råd och tips! filmklippen

Berätta gärna vad vi kan bli ännu bättre på!

Tack alla ni som hör av er till oss! Vi ser fram emot fortsatt kontakt med dig. Berätta gärna vad du tycker om Slanka, våra nyhetsbrev, tips och träningsvideos m m. Skriv till oss: info@slanka.se

Tack alla ni som hör av er till oss och berättar vad ni tycker vi kan bli ännu bättre på!

<-- 313000 -->