Hej äntligen måndag och ny vecka!
De – 4 kg som jag gått ner är i vikt under oktober är alla matförpackningar som jag håller i famnen ????????????????????????????
Sådant onödigt i matväg som jag har plockat bort i kosten ( i och för sig inte mjölken till kaffet ☕️)

Vägde för skojs skull olika matvaror på jobbets matvåg och räknade ut kalorimängden – det blev en riktig tankeväckare. Just läsk och ketchup är BIG NO NO hemma och inget jag längtar efter.

Just de matprodukterna jag håller i min famn har jag gått ner i vikt och jag är inte intresserad av att bära runt på en 2 liter läsk, en 1,5 liter ketchup, och 1 liter mjölk dygnet runt – och lika mycket till ska jag ner minst!

2 liter Coca-Cola är otroliga 840 kcal om jag räknat rätt – bara tomma kalorier, socker och noll näring.
Istället kan du välja 5 goda Slanka för samma mängd kalorier – och som som dessutom är fulladdade med näring, vitaminer, mineraler, spårämnen. Det är verkligen skillnad på kalorier och kalorier.

Det blev te päron och en halv Slanka Måltidsbit till fikat idag – Nu kickar vi igång en bra måndag!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Lotta? Slanka har flera olika viktprogram. Byt ut en eller flera måltider mot Slankas välsmakande måltidsersättningar. Finns som soppor, shakes, måltidsbitar, soppor eller puddingar.
Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, high protein, Lågkaloridiet, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, resultat, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Grönsakssoppa, Lunchtips