Igår var jag på gymmet och jag är starkare än någonsin och min viktresa med Slanka fortsätter ????
Summering av min månad med Slanka är:

Slankas goda shakes har:
– Gjort mig lättare från 77,6 kg till 72,2 kg
– Gett mig ökad energi
– Starkare vilja att nå mitt mål
– Ändrat mina andra matvanor och jag trivs med det!
– Gladare och mer positiv
– Orkat träna och funnit passion för att träna!
– Ser framemot att köpa mig en snygg klänning att ha till julbordet där jag kommer att äta allt men mindre portioner
– Slanka har hjälpt mig att krympa magsäcken å inget sug efter bröd läsk godis etc…

Visst, jag har tagit en tårtbit på min brorsdotters kalas men jag valde att vägde tårtbiten och räknade ut så den inte översteg dagens kaloriöverskott + att jag inte missade min Slanka-shake till kvällen ????.

Min princip är att det gäller att dricka mina tre Slanka shakes och fylla på med och nyttig bra mat – det ruckar jag inte på! Det har varit min nyckel till framgång den här månaden!
Vill du också gå ned med Slanka? Handla här!

Deli Diet, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, middag, Middagstips, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, proteinpudding, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, livsstil, Lunchtips, Hälsa