Njut dig ned i vikt med Slankas goda saffransbröd!

Äntligen är det möjligt att baka ett proteinrikt saffransbröd och/eller muffins utan socker, mjöl och jäst! Ja! Du läste rätt! Med Slankas goda Äppelgröt kan du göra det och få i dig 100 % fullgod näring – med alla vitaminer, mineraler och spårämnen. Det kan med andra ord inte bli bättre att mysa till det till julen! Prova redan idag – njut dig ned i vikt med Slanka Deli Diet!

Så här gör du för att få 1 st saffransbröd eller en sats saffransmuffins:
4 påsar Slanka Äppelgröt
3 ägg
2 tsk bakpulver
4 tsk fiberhusk
2 krm salt (kan uteslutas)
3-4 tsk kokosolja/olja
1 paket saffran

Pudra över Slanka Vanilj som dekoration

Ugn 175 grader. Muffins gräddas ca 20 minuter. Bröd 35-40 minuter.

Gör såhär:
För en limpa/bröd, smörj en form på ca 10 x 24 cm/ha. För muffins, ta fram en plåt, ta fram muffinsformar och lägg upp och förbered på en plåt.

Blanda samtliga ingredienser och låt smeten svälla i 15 minuter. Häll upp i formen och grädda i ugn enligt anvisning ovan. Låt svalna. Pudra över Slanka Vanilj som dekoration. Kan frysas.

Vill du också gå ned i vikt och prova Slankas goda muffins? Handla här!

#viktminskning, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, Ny vikt, övervikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, viktnedgång, gå ned i vikt, Lunchtips, Hälsa, frukost, diabetes, nyårslöfte, slanka saffransmuffrins, saffransbröd, slanka saffransbröd