Gun är nu inne på sin 9:e dag på Slanka Maxi och vi frågar om några bra tips för dom som aldrig klarat av att gå på Slankas effektivaste viktprogram då du äter 3 Slanka måltider per dag, totalt ca 530 kcal.

Det som är avgörande är att få i sig all vätska – och då är det vanligt vatten som gäller, te eller kaffe – utan mjölk. Minst tre liter om dagen. Gun tipsar om att göra eget bubbelvatten med sin kolsyremaskin där hemma – det är okej att dricka istället för mineralvatten eller bubbelvatten på affären – vilket kan innehålla för mycket salt.

Ett annat tips är Shiratakenudlar som hon brukar ha i Slankas varma soppor – de är helt kalorifria och passerar bara magen. Dessa har hjälpt till de första tre dagarna innan hon kom in i ketonfas. Shirataktakenudlar brukar man hitta i de flesta större välsorterade livsmedelskedjorna.

Något som också Gun uppskattar är Slankas laktosfria sortiment och att produkterna inte innehåller varken gluten, apartam eller soja – något som allt fler efterfrågar.

Vill du också gå ned i vikt med Gun eller Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(very lov calorie diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, Ny vikt, övervikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, resultat, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, livsstil, Lunchtips, Slanka, Hälsa, frukost, diabetes