Nu när julen närmar sig med stormsteg tipsar vår Slanka novembermodell Gun om att prova att värma Slanka Vanilj och ha lite saffran i – det blir en varm spännande och kryddig dryck. Pröva du också!

2-3 dl varmt vatten
1 Slanka Vanilj
Lite Saffran

Vill du också prova gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

 

Slanka Maxi innebär att Gun kommer gå på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna avtar kraftigt och man känner sig piggare. Samtidigt skyddas muskelmassan vid viktminskningen. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

#viktminskning, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, middag, Middagstips, mjölkprotein, Ny vikt, övervikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, livsstil, Lunchtips, snabbt ned i vikt, diabetes