Nu är mina 3 veckor på Slanka Maxi över och i morse när jag ställde mig på vågen visade den otroliga 73,8 kg. Min startvikt var 84,5 kg
Det betyder en viktminskning på hela – 10,8 kg! Jag har inte tränat något under den här tiden. Ändå har viktminskningen varit så effektiv.

Vilken härlig känsla! Nu känner jag verkligen att jag fått en kickstart på ett lättare och hälsosammare liv. Idag efter jobbet ska jag bege mig till gymmet – mitt nästa stora mål är att komma igång med löpning igen och klara av att genomföra Tjejmilen.

Jag kommer följa Slankas upptrappningsschema där man gradvis börjar med att lägga till vanlig mat i kosten igen. Man börjar med protein först, sedan grönsaker och därefter långsamma kolhydrater. Mer kan man läsa mer om upptrappningen här på deras hemsida.

Lycka till alla ni som följt min viktresa här på bloggen! Kan jag – så kan ni också!

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Teija går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Teija kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, extrakilon, låglaktos, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, övervikt, puddingar, resultat, Slanka Maxi, soppor, vlcd, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, snabbt ned i vikt, #alkohol, frukost, diabetes, tävling, nyårslöfte, diet, semester