Jag fokuserar dagligen på att njuta av annat än mat – t. ex. mina vackra födelsedagsblommor

Nu påbörjas sista veckan – vecka 3 på Slanka Maxi.

Helgen är förbi och igår hade vi lite festligheter då jag råkade fylla år. Barnen och deras respektive och mitt älskade barnbarn var på besök. Min man lagade och bjöd på mat sedan var det lite tårta. Konstigt nog gick det bra fast jag inte åt något alls.

Mitt egna knep att klara detta under födelsedagsfirandet är att inte tänka på maten och försöka att inte titta på allt gott som bjuds. Det fungerade!

För två månader bokade min äldsta dotter bord på restaurang Pinchos och meningen var att vi skulle äta där på min födelsedag. Dessa planer fick ändras då jag ju går på Slanka Maxi men vi ska ta igen detta om någon vecka. ????

Jag fick en underbar Odd Molly cardigan i present, en jättefin mammabok, en helt fantastisk bukett blommor och en efterlängtad resa till Lanzarote  – ja, fast den bokade vi själva, jag och min man.????

Något som slog mig häromdagen var att jag inte haft ont i huvudet alls under dessa Slanka Maxi veckor. Varken spänningshuvudvärk eller migrän (som jag lider av från och till).???? Underbart ju.

I morgon uppdaterar jag hur det går med vikten – missa inte det!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Teija går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!

Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, Ny vikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, träning, gå ned i vikt, livsstil, Lunchtips, Hälsa, frukost, lunch, diabetes, nyårslöfte, diet, Januarimodell