Nu är det bara 3 dagar kvar av min Slanka Maxi kur. Jag är så glad att jag fått chansen!
– Denna spark i baken och jag förundras fortfarande att jag verkligen klarat detta…. och helt utan fusk.????

Nu har jag fått en rejäl kickstart mot mitt nya hälsosamma liv. Nästa vecka skall jag ta mig till gymmet och då börjar träningen. Mitt mål var att springa Tjejmilen och det kommer att vara mitt mål från och med nästa vecka.

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Teija går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Teija kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, Ny vikt, övervikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, resultat, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, Grönsakssoppa, livsstil, Lunchtips, Slanka, Står still i vikt, Hälsa, snabbt ned i vikt, #alkohol, frukost, diabetes, nyårslöfte