Intervju med Slankas februarimodell Linda del 2

Hur tränar du på Slanka Maxi?
Lata och bekväma jag har faktiskt börjat simma två gånger i veckan.
Blir inte jättemånga längder då promenaden dit och hem gör mig ganska utmattad nu när jag går på diet.
Har tänkt ge mig upp på min crosstrainer och testa den med, men inte riktigt kommit dit ännu.

Hur ser en typisk dag ut på Slanka Maxi för dig?
Morgonen är som sagt enklast för mig, inga problem med hungern och får lätt i mig både kaffe, te och vatten innan det är dags för första målet med Slanka vid 11.00.
Det andra målet med Slanka tar jag runt kl 15.00 och då brukar jag va rätt hungrig efter att ha hållit i gång med t.ex. simningen.
Sista målet tar jag runt 18-19 på kvällen och senare en kopp te.
Försöker att inte dricka vatten i större mängder efter 18-tiden. Men under dagen ser jag till att alltid ha en vattenflaska till hands!

Hur belönar du dig – med annat än mat/dryck?
Just nu, under Slanka Maxi-perioden har jag belönat mig med små saker under vägens gång så att säga. Efter simningen har jag gjort både hår- och ansiktsmask och njutit av det i bastun på badhuset.
Men jag har även belönat mig med massor av nya tesmaker och kaffesorter!
Det är helt underbart att gå i en liten kaffebutik och lukta sig fram till rätt sorter som passar en själv.
Den stora belöningen kommer ju sen, då man kommer i alla gamla kläder som man hängt undan för att dom inte längre passat.
Visst, ett och annat nytt vårplagg kommer det självklart bli.

Hur har du stått emot hunger/sug? Har du några bra tips?
Första veckan så använde jag mig av Shiratake- nudlarna som man får äta på Slanka Maxi, hade dem i sopporna och det fyllde ut och jag höll mig mättare längre.
Sedan så märkte jag att te hjälpte till att hålla sötsuget borta, så drick massor av te i alla dess smaker.

Hur ska du fortsätta nu efter Slanka Maxi?
Jag kommer att fortsätta med Slanka Kombi till en början och sedan gå över till ”vanlig mat” mer och mer. Men jag kommer äta mer nyttigare och mer grönsaker än vad jag gjorde innan.
Jag är ju gastric bypass opererad så måste även anpassa mina måltider efter det nu när jag verkligen fått en chans till med min vikt!

Hur har du gjort för att klara helgerna?
Jag har helt enkelt bitit i hop och tänkt bra tankar som peppat mig själv. 3 veckor är ju faktiskt inte så lång tid trotts allt.
Men jag har även experimenterat och gjort både glass och milkshake av Slankas shakes, vilket gjort det lite lyxigare på kvällen framför tv:n.

Hur gör du när du är bortbjuden på kalas/restaurang/café/middag?
Än så länge har jag inte stött på större hinder gällande detta. Jag har antingen tajmat in det så att jag kunnat ta med min slank, el så att jag ätit precis innan och varit mätt.
Man kan ju faktiskt va social utan godsaker och mat. The , kaffe och vatten duger gott o väl.
Dessutom har jag turen att ha så goda vänner, familj o bekanta att dom tagit hänsyn till att jag går på diet.
Så dom frågar alltid om det är okej med mig om dom fikar och äter i min närvaro.

Tänk dig det här scenariot: jag har haft en riktig katastrofdag. Fått en utskällning som heter duga, blivit uppsagd på jobbet, min man vill skiljas, dödsfall, bråkat med bästa väninnan, barnen är kinkiga, huset är smutsigt osv. I vanliga fall har jag tömt kylskåpet och annat gott som jag kommer över för att lugna ner mig – hur ska  man stå emot de här känslodemonerna?
Jag är så envis när det gäller att gå på Slanka Maxi, och vill absolut inte falla ur ketonfasen den lilla tid som jag har kvar.
Som sagt 3 veckor går så fort! Det är det som motiverar mig, jag vill verkligen det här, och jag tycker det är roligt på samma gång!

Hur har du berättat för kompisar/omgivningen att du går på Slanka Maxi? Har det varit mycket diskussioner och ifrågasättanden?
Jag har berättat i stort sett för alla i min omgivning att jag går på Slanka Maxi, och att jag verkligen vill det här.
Alla, har varit stöttande och även gått in på Slanka för att själva läsa på om det och få svar på eventuella frågor. De mesta frågorna har faktiskt varit om hur jag luktar, ketonfasen gör ju att man luktar rätt så illa i munnen.

Vad ska du göra nu det första du gör – nu när du klarat 3 veckor på Slanka Maxi? 😀
Jag ska faktiskt ta fram mina gamla kläder och prova dem.
Har mycket fint som bara hänger i garderoben och längtar efter att bli buret igen.

Vad roligt att träffa dig och ha dig som Slankas ambassadör LInda!
Stort tack Linda för intervjun!
Tack själva för att ni gav mig denna chansen, så glad att ha fått hjälp och stöttning genom Slanka.
Det har betytt oerhört mycket för mig!

Kram // Linda

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält. Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.
Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, övervikt, proteinpudding, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, typ 2 dibetes, vlcd, gå ned i vikt, livsstil, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, lunch, diabetes, diet, semester