Då var det dags för mig att skriva mitt sista blogginlägg för Slanka och för att redovisa mitt resultat av Slanka Maxi. Startvikten var 91,5 kg och i morse visade vågen på 83,1 kg vilket ger en total viktnedgång på – 8,4 kg på 3 veckor – vilken rivstart!

Tiden har flugit iväg och jag har uppnått ett resultat som jag är riktigt nöjd med.
Jag har inte bara gått ner i vikt och minskat i omkrets, utan fått bättre hud, blivit piggare och gladare!
Även fått upp ögonen för nyttigare vanor framöver.
Jag nådde inte riktigt önskad vikt, men kommer som sagt fortsätta med Slanka Kombi, och därmed tappa mer i vikt men på längre tid.

Måste säga att min tid på Slanka Maxi även har gett mig nya vanor gällande motion.
Jag har tagit tag i vardagsmotionen och går till affären, mm i stället för att ta bilen med gubben min.
Jag har hittat simningen som jag tycker jättemycket om och kommer fortsätta med.
Även vatten har jag lärt mig att dricka, likaså te.

Så sammanfattningsvis kan man säga att gå på Slanka tillhör en av de bästa sakerna jag har gjort här i livet.

Kram // Linda

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält. Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.
Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, mellanmål, övervikt, proteinpudding, puddingar, shakes, Slanka Maxi, soppor, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, livsstil, Lunchtips, Står still i vikt, snabbt ned i vikt, frukost, lunch, diabetes, nyårslöfte, diet, slanka kombi, februarimodell