Glass och simning, går det i hop om man vill gå ner i vikt?

Ja, det går faktiskt om man gör glass på Slankas vis.
Söta viktcoach Jeanette tipsade om att man kan ta 2 dl vatten och en portion Slanka shake i valfri smak och kör den i en glassmaskin. På ett ögonblick så har du en nyttig glass som är fulladdad med näring!

Enkelt är det också. Mixa Slanka Shaken med kallt vatten, häll det i en glassmaskin och följa instruktionerna för den.
Var lite skeptisk i början, men nyfiken som jag är så testade jag detta och tyckte det var riktigt gott.
Nästa helg ska jag prova att göra milkshake på Slanka Chokladshake .
Borde ju rimligtvis bara att köra den mindre tid i glassmaskinen och ha i lite mer vatten.

Från det ena till det andra.
Även om jag är en person som inte gillar att visa mig i baddräkt så har jag nu varit och simmat.
Riktigt roligt och så mycket lättare än vad jag hade trott. Blev inte jättemånga längder men jag är nöjd. Kommer absolut att simma mer så köpte mig ett 10 gångers-kort!
Efter att ha simmat några längder belönade jag mig med bastu och en stor kopp te.
Te har faktiskt blivit min räddning dessa kalla dagar .

Kram Linda

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, övervikt, resultat, Slanka Maxi, Slanka Sverige, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, livsstil, Lunchtips, Hälsa, frukost, slanka glass, simning, motion