Hej, Mattias här. Nu är vi inne på sista veckan på Slanka Maxi. Nu gäller det att fokusera och få motivation av viktnedgången hittills. Jag har gått ner 7 kg på två veckor och det är jag nöjd med än så länge.
Vi fick köpa en ny våg i helgen då den gamla helt plötsligt slutade att fungera, det går ju inte nu 🙂 vi måste ju ha en våg, så fick åka och köpa en direkt.
Som Maria skrev har helgen varit tuff mentalt och helgerna är något som vi måste planera inför, även efter Slanka Maxi, då det blir mycket mat i onödan just då. Det mår vi inte bra av och det har bidragit till min och Marias viktuppgång senaste året.
Vi hörs i veckan 🙂
//Hälsningar Mattias
Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!
Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Maria & Mattias går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Maria & Mattias kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Deli Diet, Måltidsersättning, övervikt, proteindiet, Slanka Sverige, viktnedgång, vlcd, livsstil, Slanka, Hälsa, gå ner i vikt, snabbt ner i vikt, gå ner snabbt i vikt, marsmodeller, Slanka måltidsersättning, effektiv diet, tredje veckan Slanka Maxi, Slanka blogg, Slanka Maxi blogg