Hejsan, Maria här. Nu har tre veckor gått och här kommer mitt sista inlägg. Här är mitt resultat på 3 veckor Slanka Maxi:
Startvikt: 84,0 kg, slutvikt 76,5 kg, total viktnedgång: – 7,5 kg. Midjemått från 101 cm till 81,5 cm = – 19,5 cm.

Efter att ha haft en ganska trög vecka 2 med förkylning och jämfört mot min förväntan en ganska liten viktminskning, så tog det sig lite ändå till vecka 3, då vågen ändå visade minus 2 hela kilon mot vecka 2. Men ingenting slår ju vecka 1, då natuligtvis vätskan försvinner och ger skjuts neråt på vågen, men även känslan av att slippa vakna svullen av massa mat i magen.

Min totala viktnedgång under dessa veckor blev inte som mitt mål, men jag är nöjd ändå. Främst är jag nöjd med midjemåttet, då det minskat nästan 20 cm. Det känns rejält på kläderna 🙂 Jag har inte rört mig särskilt mycket under dessa veckor, snarare mindre än vanligt p.g.a. sjukdom och det sämsta vädret i mars månad på länge 🙁

Nu när upptrappningen gäller så är aktivitet en del av denna. Mitt mål är att gå ner ca 8 kilo till då jag ju har ett bröllop att se fram emot senare i år. I höstas köpte jag 4 bröllopsklänningar på auktion och jag har faktiskt prövat dessa nu. 3 av 4 passade och de gjorde de inte för tre veckor sen! Den fjärde kommer också passa, det behövs bara några kilo till där:)

I närtid har också hela familjen en utlandsresa bokad, vi åker i slutet av april. Det är också en sporre till att fortsätta utan utsvävningar.
Sammanfattningsvis har dessa tre veckor varit enklare än jag trodde de skulle bli. Hungern har inte varit något problem, snarare har saknaden av mat som en umgängesaktivitet varit värre, som fredagsmys, lördagsgodis, söndagsfika mm.
Tack för att ni följt mig och Mattias ❤️
Kram från Maria

Hej, Mattias här!
Nu har 3 veckor med slanka maxi gått och här kommer mina tankar om dessa veckor:

Denna resa har fått mig till att tänka till på vad jag stoppar i mig och fått mig att bli piggare och smidigare. Jag är väldigt nöjd med mitt resultat eftersom jag inte riktigt trodde jag skulle gå ner så mycket.
Jag tänker fortsätta med Slanka Kombi och att ersätta dagens mål med Slanka shake
(troligen med smak av choklad eller jordgubb)
Nu börjar också vår utlandsresa närma sig 🙂
Det kommer bli skönt att gå där på stranden och slippa tänka på att man har några kilo övervikt.

Jag började för 3veckor sedan på mina stadiga 86,2kg och nu står vågen på 76,7
Jag har gått ner 9,5kg på 3 veckor. Wow!

Jag kan absolut rekommendera Slanka om man har bestämt sig för att bli smal på ett enkelt sätt. Har man bestämt sig så kommer det garanterat ge resultat.

Tack för mig och lycka till alla som gör denna resa.

/Mattias

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Maria & Mattias går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Maria & Mattias kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, måltidsersättningar, mellanmål, middag, övervikt, proteinpudding, puddingar, resultat, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, typ 2 dibetes, vikt, viktnedgång, vlcd, gå ned i vikt, livsstil, Lunchtips, Slanka, Står still i vikt, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, lunch, diabetes, diet, semester, marsmodeller, snabb viktnedgång