Hejsan, Maria här igen!
Dunderförkyld så har jag haft en dag med minimal aktivitet, men nu börjar jag känna mig bättre. Passade på att mäta midjan idag, jag har ju känt och sett att magen minskat i omfång.

I Slankas app så skrev jag in när jag startade mitt midjemått på 101 cm. Idag när jag mätte så blev det 90 cm, en minskning med 11 cm!!
Jag har skrivit in 75 cm som mål för midjemåttet när jag är färdig med dessa 3 veckor, vet inte om det är realistiskt, men det är i alla fall inom det ”gröna” i skalan. Så 15 cm kvar till målet 🙂

Det är skönt att inte känna mig hungrig, som jag gjorde de första dagarna. Även om jag kan fantisera om olika maträtter ibland, så har jag inget direkt sug efter mat. Så nu kör vi på 🙂

//Kram från mig Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Maria & Mattias går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Maria & Mattias kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, soppor, vlcd, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, livsstil, Lunchtips, Hälsa, frukost, lunch, diabetes, nyårslöfte, diet, semester, marsmodeller