Hejsan på er!
Nu har mer än halva tiden gått på Slanka Maxi och jag känner att kläderna blivit större, särskilt jobbkläderna. Det är lite tråkigt att inte kunna äta mat, det är ju ändå stor glädje i livet. Men, det är bara en kort tid som jag kör Slanka Maxi, sen gäller det att trappa upp försiktigt och göra bra matval.

En kickstart för bättre hälsa helt enkelt. Nu kommer helgen och fredagsmys och lördagsgodis ska tas fram till barnen. Lite tuffare än vanlig vardag är det, men har ju vägning på måndag som ger extra motivation till att klara helgen.
Trevlig helg på er 🙂 Mattias

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Maria & Mattias går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Maria & Mattias kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, Middagstips, mjölkprotein, Ny vikt, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, träning, viktnedgång, vlcd, gå ned i vikt, livsstil, Lunchtips, Hälsa, frukost, lunch, diabetes, nyårslöfte, diet