Hej, Maria här 🙂

Dessa veckor har gått så otroligt snabbt och det känns konstigt att det bara är några dagar kvar av denna period. Vi startade ju nyss 🙂  Eftersom min viktnedgång vecka 2 var lite sämre än jag hade hoppats på, så följer detta med mig i känslan nu under vecka 3. Som att jag inte går ned något alls. Men det är ju upp till vågen och måttbandet att visa, så det är ju bara att köra på enligt plan. Numera så går dagarna på rutin, jag känner av när det är dags för första shaken runt 11.30-12.00, för då blir energinivån lägre. Hungern däremot har jag inte känt av på länge, så det är skönt.

Slanka Havremål har jag provat, att äta både som gröt och/eller som en välling. Jättegott – och enkel och variera. Jag brukar ha kardemumma och kanel nu när jag går på Slanka Maxi.

Sista rycket nu, kram från mig
//Maria
Kommentar från coach Jeanette:
Viktnedgång sker ofta trappvis, därför rekommenderar vi på Slanka att man väger sig max 1 gång per vecka. Det är så oerhört många faktorer som påverkar viktnedgången; hormoner, förbränning, ålder, stress, mediciner, vatten, man/kvinna osv. – därför ska du aldrig jämföra din viktnedgång med någon annan. Kroppen är som en kemifabrik.
Landa tryggt i att 3 Slanka måltider per dag ger dig 100 % fullvärdig näring men endast 500 kcal – du kommer gå ned i vikt – håll i och håll ut. Fortsätt dricka 3 liter vatten per dag på Slanka Maxi för att kroppen ska fungera på ett optimalt sätt.
Heja på Maria och Mattias – ni gör ett kanonjobb och ni har fått fantastiska resultat!
Njut av känslan att vara på väg mot ert stora mål! 🙂
Nu kör vi!  //Jeanette
Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias & Slanka, handla här!


Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Maria & Mattias går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Maria & Mattias kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, mellanmål, middag, Middagstips, övervikt, proteindiet, proteinpudding, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, soppor, viktnedgång, vlcd, gå ned i vikt, livsstil, Lunchtips, Slanka, Står still i vikt, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, lunch, diabetes, diet, semester, havremål, viktplatå, slanka gröt