Hejsan!
Nu börjar sista invägningen närma sig och dessa 3 veckor är snart avklarade på Slanka Maxi. Även om vi inte vet vår slutvikt så märker vi på kläderna att det verkligen är skillnad.

Maria har ett par jeans som hon prövade den 12 mars, alltså ca 10 dagar sen. Då gick de inte att knäppa, långt ifrån. Nu passar dom 🙂
Själv märker jag skillnad på mitt bälte, det finns inga hål kvar, så nu måste jag köpa nytt 🙂
Ska bli spännande att trappa upp efter dessa veckor, nu är det dock en sista helg på slanka maxi.
Trevlig helg, vi ses på måndag 🙂
//Maria & Mattias

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Maria & Mattias går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Maria & Mattias kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria, Mattias och Slanka? Handla här!

Deli Diet, extrakilon, high protein, Lågkaloridiet, lågkolhydratskost, låglaktos, Måltidsersättning, måltidsersättningar, mellanmål, middag, mjölkprotein, Ny vikt, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Maxi, Slanka Sverige, träning, vlcd, gå ned i vikt, livsstil, Lunchtips, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, lunch, diabetes, nyårslöfte, diet