Hej Alla,

Nu börjar allt ordna upp sig och magen börjar funka som den ska igen. Tack för tipset om Resorb. Slipper huvudvärken och det är toppen. Det gör det hela lite lättare att träna i denna värme.

Har jag sagt att jag älskar värmen. Allt blir liksom mycket lättare helt plötsligt med lite sol och värme. 🙂 Igår blev det en löprunda igen och det kändes så lätt. Är ingen löpbrud men det är lätt att ta till när man inte kommer till gymmet. Blev bara 5 km denna min andra tur ute för i år. Idag skulle det ha blivit PUMP och Body balance men…. Fick frågan om att gå på teater som en av mina bästa vänners barn är med i. Å vem kan saga nej till det. Inte jag. Så idag blev det helt enkelt teater med mina tjejer samt en 5 km rask promenade när jag kom hem.
Idag blev det Thaisoppa med alg nudlar. Börjar bli lite trött på den soppan. Men med nudlarna och lite gurkmejram i så blev det helt ok. Men inget jag kommer beställa nästa gång.

God natt alla!

Kom igen nu nu kör vi!