Hej Alla!

Ledsen att jag inte skrivit så mycket denna vecka.
Har verkligen inte prioriterat mig själv denna vecka. Sovit för lite och glömt att äta 2 dagar. Inte alls bra. Just nu visar vågen – 2 kg denna vecka. Antar att man får vara glad för det men det känns sjukt tuft. Vill att jag ska rasa mer varje vecka.
Vill att allt bara ska flyta men det gör inte alltid det. 🙁

Har fått sälskap av ett bonus husdjur denna vecka så det har blivit både milslånga promenader och även kortare nu under jobb veckan.
Dricka mycket vatten behöver man har jag märkt denna vecka. Glömt min flaska överalt. Min mage har helt ballat ur.

Ja ja nya tag nästa vecka. Måtte jag hålla i …. Just nu känns det hopplöst.

Kram på er!

Coachens tips till Hanna:

Alla kan komma in i en svacka emellanåt men det är oerhört viktigt att äta samtliga 3 Slanka måltider per dag under Slanka Maxi – annars går kroppen in i svältläge och kroppen tar av muskelmassan istället för fettreserverna. Inte konstigt att du känner dig trött och slutkörd. Dessutom är det viktigt att dricka 3 liter vatten – speciellt nu när det börjar bli varmt ute och just om du tränar mycket är det av ännu större vikt. 

Försök att se viktminskningen utifrån ett större perspektiv, det har tagit tid att lägga på sig övervikten. Extrakilona har inte kommit till över några veckor – det har tagit år. Ge det tid att få övervikten att försvinna. Slanka Maxi är väldigt effektivt. Vila i tryggheten att överflödskilona kommer att försvinna och njut och ha roligt under tiden. Stressa inte – det har inget gott med sig.

Unna dig roliga saker under din viktminskning. Ett skönt bad. En rogivande promenad med vacker utsikt på kvällarna – eller mornarna. Njut och ta in. Ett gott te. Öva dig varje dag på att njuta av annat än mat och dryck. Det är det här vi ska bli experter på. Även efter viktminskningsfasen. Det är det här som ska bli vår nya livsstil. Varje dag. Det här fixar du!