Jag gillar experimentera med smaker och har märkt att Slanka Vanilj Shaken är bäst att experimentera med. I Stockholm finns det en butik som heter Essencefabriken som har essencer som man kan blanda in i shaken för att ändra smaken.

Om man inte bor i Stockholm eller bara har svårt att komma iväg till butiken så har dom flesta matbutiker smaksättare för Sodastream. Smaksättarna finns i alla möjliga smaker och innehåller inga kalorier eller socker vilket betyder att den kommer inte påverka din viktminskning. Jag blandar in ca 1/2 tesked i min vaniljshake. Idag valde jag Päron-smak. Smaken påminner om Päronsplit glassen. Och på tal om glass så blir det super goda glassar när man provar sig fram med Sodastream smaksättarna.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gosia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!