Hej Gosia! Vilka är dina bästa tips för den som vill klara Slanka Maxi?
Förberedelse är super viktigt. Den mentala inställningen och att kunna se sitt slumål och att ha delmål på vägen. 
 
Vad är dina favorit Slanka smaker?
Jag har tre favoriter och det är Slanka Jordgubb, ApelsinChoklad och Kycklingsoppa.
 
Vad är dina bästa tips för att stå emot hunger/sug?
Fokusera på något annat. Försök att tränga bort känslan av hungern. Om det inte går så drick massa vatten eller en kopp grönt te. Suget är som värst dom första 3 dagarna så försök att kämpa igenom dom. Sen blir det bara lättare.
 
Vad har du för delmål?
Att gå ner mellan 2-3 kg i veckan. Första delmålet är 70 kg och slutmålet är 65 kg.
 
 
Vad motiverarde dig till att söka till att bli Slankas månadsmodell?
Jag behövde mer motivation. En knuff att börja igen med Slanka efter en viloperiod. All pepp från följare har varit ett stöd och knuff i att fortsätta kämpa på. Alla dessa snälla kommentarer från er följare är jag väldigt tacksam över. Jag hoppades också på att kunna motivera och inspirera någon att också börja med Slanka. 
 
Vad är det första du ska göra när du har nått din målvikt?
Jag ska nog gå på en Spa-behandling och avsluta dagen med ett restaurangbesök med min man där jag tar mig en god kyckling sallad. 🙂
 
Berätta om din tidigare vikthistoria?
 
Jag har gått upp och ner i vikt och provat alla möjliga dieter, piller samt varit med viktklubbar. Det var inget som funkade på lång sikt. Jag tappade motivationen för jag såg inga större resultat och dieterna smakade inget vidare. Jag provade Slanka och fastnade för deras goda smaker. Slanka smakade gott och jag såg snabba resultat. 
 
Sedan blev jag gravid med barn nr 2 och hade ett uppehåll under graviditeten. 3 månader efter att barn nr 2 föddes blev jag gravid med barn nr 3. Under dom tre månaderna som jag inte var gravid så lyckades jag gå ner 10 kg med Slanka. Då åt jag Slanka Kombi. En månad efter förlossningen med barn 3 vägde jag 93 kg och började med Slanka Kombi och lyckades på 4 månader gå ner till 82 kg. Sen var det stop i 1 månad. Jag skötte inte ätandet som jag borde, tappade motivationen och gick verken ner eller upp. 
 
Jeanette hörde av sig att Slanka valt ut mig till Juni modell och det var just det jag behövde. En kick för att inte tappa gnistan. Då började jag med Maxi programmet och det gjorde susen för mig. Då började jag rasa i vikt. Jag kommer fortsätta med Slanka Maxi dieten tills jag nåt mitt mål som är 65 kg.
 
Har du några nyttiga favoritrecept som du vill dela med dig av?
Slanka Glass blir supergott och är jätteenkelt att göra!
Såhär gör du, du tar din favoritsmak och blander med 2,5 dl vattnen, min är Slanka Vanilj, Choklad och Jordgubb och kör i en blender eller mixer och häller upp i en form och sen bara in i frysen – klart – så gott!
Hur tränar du på Slanka Maxi?
Pga min knäskada och övervighet så har jag begränsningar med vad jag kan träna. Första veckan på Slanka Maxi  gick jag på långpromenader. Mot slutet på vecka 2 och hela vecka 3 så gick jag på promenader och tränade en fitness video hemma. 
 
Hur har det varit att blogga som Slankas Junimodell?
Det har varit jättekul att kunna dela med mig av upplevelser och ge tips. Den positiva responsen från följare har gett mig massa kraft att orka kämpa på. 
 
Vilka tider tar du dina Slanka måltider?
Jag mår bra av att hålla fasta tider för måltider. Det bidrar till mindre hunger känslor. Jag försöker hålla mig till tiderna: 
frukost 10:00
lunch 14:00 
middag 18:00

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gosia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Deli Diet, high protein, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, proteinpudding, puddingar, shakes, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, typ 2 dibetes, vikt, viktnedgång, vlcd, Lunchtips, Slanka, Står still i vikt, Hälsa, snabbt ned i vikt, tävling, semester, viktkontroll, Slanka Slanka Maxi