Vaknade upp och var ovanligt pigg idag. Till frukost åt jag en Slanka Choklad Shake medans äldsta sonen var på dagis och yngsta låg och sov. Skönt med lite avkoppling så då tog jag tillfället i akt och passade samtidigt på att träna lite.

Jag kan tipsa om en jätterolig träningsform som finns lättillgängliga på Youtube. Älskar deras Powerwalk träningsfilmer. Just dessa heter bland annat ” 1 mile walk”. Känns inte lika ensamt att träna då och så har man inga ursäkter att man inte har tid eller orkar gå ut, för denna träningen kan man enkelt göra hemma och tar bara 15-30 min. Och roligt är det dessutom.

Till lunch blev det Slanka Thaisoppa med Sjögräsnudlar. Smaken blev ännu godare enligt mig med lite kryddor i. Middagen bestod av Slanka Kyckling Soppa och Sjögräsnudlar. Under Slanka Maxi får man äta 100 g Sjögräsnudlar utan problem och gott är det. Ett plus är att det blir mer att tugga om man saknar det.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här! 

#viktminskning, extrakilon, Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, vlcd, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, diabetes, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, expert viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, expert viktminskning, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka Cappuccino, Viktnedgång med Slanka, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar, Slanka Dieten