Berätta mer Sanna. Vad har du för målsättning med din livsstilsresa med Slanka efter dessa 3 veckor?
Min plan är att efter 3 veckor med Slanka Maxi  stegvis att gå över till Slanka 5:2. Det innebär att jag äter 3 Slanka måltider 2 dagar i veckan och ”äter vanlig mat” under 5 av veckans resterande dagar.

Vad inspirerar dig?
Livet. Att skratta mycket och ofta. Att vara nöjd med sig själv. Att kunna tacka ”nej” till vissa maträtter med ett leende på läppen. Att vara stark i mig själv!

Vad är det första du ska göra när du har gått ner i vikt?
Köpa mig ny garderob och avsluta dagen med ett restaurangbesök med min man med en god kycklingsallad.

Vad är dina bästa tips till Slankas läsare?
Det är jätteenkelt att berätta detta för andra, hur man ska göra för att gå ner i vikt. Men det är så svårt att faktiskt göra själv. Man kämpar varje dag och vissa dagar går det åt helsike men andra dagar är det bättre. Det går inte fort, man måste ge det tid och tålamod men så är det och det är bara att acceptera. Ett jättebra tips är att ta hjälp av Slanka  och deras program – eftersom det fungerar.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

 

Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Slanka Kycklingsoppa, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka 5:2, Slanka Cappuccino, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar