Vårt utsökt goda vegetariska alternativ till den populära kycklingsoppan. Läcker, rund och fyllig smak som förhöjs av en mustig brytning av grönkål och ost. Tuggvänliga små bitar ger den krämiga konsistensen extra karaktär.

Slanka VLCD – effektiv kostersättning för viktkontroll av högsta kvalitet och med utsökt smak. Passar dig som önskar en snabb, effektiv viktminskning, hålla vikten, äta ketogen diet, äta näringsrik mat, få i dig fullvärdig näring och mycket mer. Med endast 3 Slanka-portioner per dag får du i dig HELA dagsbehovet av näring – vitaminer, mineraler, spårämnen, fullvärdigt protein m m. Slanka VLCD saknar tillsats av gluten, aspartam och sojamjöl. Svensk tillverkning i nötfri miljö.

Här kan du handla Slankas vegetariska soppa!

Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Slanka Kycklingsoppa, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka 5:2, Slanka Cappuccino, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar, Slanka Dieten