Med Slanka Deli Diet får du en sund måltidsersättning på mindre en 2 minuter men med få kalorier, endast 170-180 kcal per måltid. Välj mellan Slankas goda soppor, shakes, puddingar eller havremål. Du sparar både tid, pengar och kalorier. Här hittar du Slankas webbshop – principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slankas smalmat, desto snabbare går du ner i vikt.

Här kan du läsa om andra som lyckas gått ner med Slanka – och som håller vikten efter flera år.

Följ våra inspirerande månadsmodeller som bloggar om sina viktresor med Slanka – bli inspirerad du också – här kan du följa deras livsstilsresor med Slanka!

Det finns flera sätt att gå ner i vikt. Välj ett sätt som passar dig och din livsstil. Här kan du läsa om Slankas olika viktprogram – välj mellan Slanka Maxi, Slanka Kombi, Slanka 800, Slanka 5:2 eller Slanka balans.

Du vet väl att du enkelt kan variera Slankas måltidsersättningar som en bas och kan få en ny smak varje dag, här kan du hitta dina favoritrecept!

Här kan du hitta läckra recept inför julen hur du kan variera din Slanka!

Här hittar du Slankas webbshop

Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Slanka Kycklingsoppa, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka 5:2, Slanka Cappuccino, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar, kostersättning