Hej alla Viktutmanare!

Hoppas helgen varit bra och att ni är vid gott mod. Har du redan noterat att kläderna sitter lösare och känner dig lättare i kropp och sinne? Härligt! Med Slankas effektiva lågkalorimat får man verkligen en kick för motivationen.
Man brukar säga att motivation kommer i takt med resultat – och resultat får man snabbt med Slanka.
Om du inte redan börjat med något av Slankas effektiva viktprogram – så föreslår jag att du sätter igång redan idag och du hinner få jättefina resultat tills Midsommar. Här hittar du Slankas viktprogram.

Slankas träningsskola har dragit igång lite lätt förra veckan och denna vecka skall vi även titta närmare på den mentala träningen – som är nog så viktig när man försöker ändra livsstil. Man brukar säga att viktminskning sitter i huvudet.

Ofta äter vi oss till en övervikt. Vi är stressade och vräker i oss maten för att vi inte är närvarande. Vi känner inte efter när mättnadsignalerna kommer. Eller så äter vi för att vi känner oss avtrubbade och vill fly från något obehagligt.

Den här veckan ska vi fokusera på att börja bli mer närvarande i nuet och träna på Mindfulness och avslappning. Det kan hjälpa dig med stresshantering, fokusering och på så sätt hjälpa dig att bli mer tillfreds – utan att behöva döva dig med mat/dryck.

Övning
Sätt eller lägg dig bekvämt, och se till att ha det stilla runtomkring dig, slut ögonen. Andas in och ut. Fokusera på din inandning och din utandning. Så fort tankarna börjar glida bort går du tillbaka till ditt utgångsläge och fokuserar på din inandning och din utandning. Försök att sitta såhär i 10 minuter på morgonen – eller på på kvällen.
Hur kommer du känna dg efteråt?
Skriv ned i din anteckningsbok!

Vi hörs i morgon! Fångna dagen och gör bra medvetna val som tar dig en dag närmare ditt mål. Under en livsstilsresa gör man medvetna, små rätta val – varje dag!

Pepp från coach Jeanette

Kommentar från coach Jeanette:
Vi på Slanka rekommenderar att man går på Slanka Maxi upp till 3 veckor förutsatt att man är fullt frisk. Se Slanka Maxi  som en kickstart på en ny livsstil. Efter Slanka Maxi väljer du något av något av Slankas andra viktprogram tex Slanka 5:2 eller Kombi och att du lägger om din livsstil. För att gå på Slanka Maxi är det viktigt att du är fullt frisk och att du har ett BMI som överstiger 25. 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka glass, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Slanka Kycklingsoppa, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka 5:2, Slanka Cappuccino, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar, kostersättning, graviditet, ohälsa, gravid, Slanka Måltidsbitar, Vårklipp, Ketogen kost