Hej Catarina! Nu har du lyckas hålla den lägre vikten flera år då du gick ner drygt – 40 kg med Slanka. Vilka är dina bästa tips? Berätta om alla dina alla dina hemligheter och tricks.

– Ät först och främst regelbundet och näringsrikt, Slanka ger mig all nödvändig näring och motverkar hunger och sug. När jag äter Slanka blir jag inte sugen. Det blir lättare att undvika onödiga kalorier eftersom Slanka ger mig all näring jag behöver.

Se till att hålla efter vikten – det håller motivationen uppe. Gå inte tillbaka till den gamla livsstilen. Kom ihåg att hålla vikten är ett evigt pågående arbete.  Här kommer Slanka in som ett bra verktyg. Slanka hänger med mig året runt. Här på fotot har jag med Slanka Chokladpudding och Cappuccino på semestern. Det är mina favoritsmaker.

Det är viktigt att påminna sig själv regelbundet om sin nya livsstil – därför följer jag Slankas bloggare och Viktutmanare på webben för att få tips, pepp och inspiration.

Vad gör du när du när du blir hungrig?

Först och främst tar jag ett stort glas vatten, ofta blandar man ihop hunger och törst. Se till att inte dricka dina kalorier. Jag har köpt en bubbelvattenmaskin. Kolsyrat vatten är gott. Några droppar citron eller gurkvatten är gott. En annan favorit är basilikavatten, myntavatten, och citronmeslissvatten. Svalkar gott och är en fröjd för ögat.

Flytta fokus till annat genom att sysselsätta dig.

Tack för alla fina tips! Vad brukar du sysselsätta dig med eftersom du har lyckats så bra?

Först och främst brukar jag brukar jag ta mig ut och syresätta kroppen med t ex en promenad. Eller en sväng till gallerian. T ex, till klädaffären och spana in några fina sjalar. Sedan sjunger jag i kör – det syresätter också kroppen bra och ger lyckohormoner. Det gör mig glad och harmonisk.
Ta en varm dusch, ett härligt bad och skäm bort dig själv med en ansiktsmask.

Tack Catarina, nu har vi Slanka Viktutmanare fått härlig inspiration! Tack för dina råd och alla tips! Lycka till med att hålla vikten!

Kommentar från coach Jeanette:
Vi på Slanka rekommenderar att man går på Slanka Maxi upp till 3 veckor förutsatt att man är fullt frisk. Se Slanka Maxi  som en kickstart på en ny livsstil. Efter Slanka Maxi väljer du något av något av Slankas andra viktprogram tex Slanka 5:2 eller Kombi och att du lägger om din livsstil. För att gå på Slanka Maxi är det viktigt att du är fullt frisk och att du har ett BMI som överstiger 25. 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka glass, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Slanka Kycklingsoppa, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka 5:2, Slanka Cappuccino, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar, kostersättning, graviditet, ohälsa, gravid, Slanka Måltidsbitar, Vårklipp, Ketogen kost, vatten, viktminskningtips, coachen tipsar