Välkomna till en ny vecka i Slanka Viktutmaning!
Det första vi ska göra är att kontrollera vår vikt och notera veckans resultat och mäta oss. Ta gärna en bild och jämför med vecka 1. Kanske ser du redan resultat. Grattis och riktigt bra jobbat- med Slankas effektiva lågkalorimat ser du snabba resultat – vilket ger en härlig kick för motivationen!

Om du inte redan satt igång är det hög tid att göra det – du hinner få fina resultat lagom till Midsommar. Här kan du beställa din Slanka mat!

Dagens uppgift är att medvetandegöra de felaktiga beteenden som har lagt grunden till din övervikt. Ofta lever överviktiga i förnekelse och många orkar eller vill inte ta tag i de här jobbiga känslorna/tankarna som är direkt knutna till ett felaktigt beteende, nämligen att vi överäter fel typ av mat i alldeles för stor mängd.

Det kan t. ex. vara att man haft en jobbig dag på jobbet, man firar, man är uttråkad, man känner sig ensam, ledsen, glad. I annat fall kan det vara att man smygäter eller att man fått för sig att man bara ska äta idag för att man ska börja banta  på ”måndag” – så frossar man loss som om det inte finns en morgondag och tror att det inte ska registreras av kroppen.

Tyvärr registrerar kroppen allt du stoppar i dig – den enda du lurar är dig själv.

Ju ärligare du kan vara mot dig själv – hur många av dessa ”felaktiga” beteenden du lagt till på din lista – desto mer behöver du jobba med dina ”ovanor” och byta till en bättre livsstil.

Man brukar säga att Viktminskning sitter inne i huvudet.

Skriv  tex ned i din bok vilka beteenden du har: ”Jag brukar smygäta i hissen på väg hem från jobbet när ingen ser mig – det här måste jag sluta med – då det ger mig mängder av extrakilon.”.

”Jag frossar gärna loss när min sambo är borta på golf – då jag tror ingen ser mig – det här beteendet måste jag genast sluta med eftersom det ger mig flera extrakilon.”

”Jag måste välja antingen 1/2 flaska vin på helgen eller jordnötter – inte både och – det ger för mycket kalorier.”

”Jag måste sluta upp med att äta som om det var den sista domedagen – det här har gett mig 20 extrakilon – solen går ju upp näta morgon”

Kommentar från coach Jeanette:
Vi på Slanka rekommenderar att man går på Slanka Maxi upp till 3 veckor förutsatt att man är fullt frisk. Se Slanka Maxi  som en kickstart på en ny livsstil. Efter Slanka Maxi väljer du något av något av Slankas andra viktprogram tex Slanka 5:2 eller Kombi och att du lägger om din livsstil. För att gå på Slanka Maxi är det viktigt att du är fullt frisk och att du har ett BMI som överstiger 25. 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

Lågkaloridiet, Måltidsersättning, mjölkprotein, övervikt, proteindiet, shakes, Slanka Deli Diet, Slanka Maxi, Slanka Sverige, soppor, träning, viktnedgång, gå ned i vikt, Grönsakssoppa, Hälsa, snabbt ned i vikt, frukost, semesterkilon, slanka kombi, slanka choklad, havremål, slanka glass, slanka thaisoppa, snabb viktnedgång, gå snabbt ner i vikt, Slanka Jordgubb, Slanka Mintchoklad, Slanka Kycklingsoppa, Ny Hälsa, Slanka Balans, Slanka 5:2, Slanka Cappuccino, Slanka Havremål, Slanka Måltidsersättningar, Slanka soppor Slanka Shakes, Träningsövningar, kostersättning, graviditet, ohälsa, gravid, Slanka Måltidsbitar, Vårklipp, Ketogen kost