1. Mjukstarta dagen
En kalorivinst som ger dig lite tillgodo när det vankas midsommarbuffé får du genom att äta Slanka till frukost.

2. Ät med måttfullhet och prioritera rätt
Fyll en mindre tallrik till hälften med grönsaker/sallad och välj sedan i första hand fisk, skaldjur, kyckling, ägg och magert kött. Snåla på färskpotatis, sill, gräddfil, Janssons frestelse, köttbullar etc. Se upp med bröd, ost, feta såser, pajer, tårta, kakor, godis, snack.

3. Ta dig tid att njuta av varje tugga
Ät långsamt – det tar 20 minuter för hjärnan att fatta att magen är full.

4. När du är lagom mätt men ändå vill ha mer
Stanna upp och ta en minttablett eller borsta tänderna – det brukar ta udden av aptiten.

5. Drick inte dina kalorier!
Visste du att alkohol innehåller näst efter fett flest kalorier? Nöj dig därför med ETT glas av bästa vin och njut. Undvik även läsk och juicer. Drick istället kolsyrat vatten som du smaksätter själv med frukt, bär och örter.

 Glöm inte att röra på dig:
Raska långpromenader, en simtur, en cykeltur eller dans runt midsommarstången.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa, kesos