Fredrik Rådbjer fick höra talas om Slanka då han behövde hjälp med att gå ned i vikt. Fredrik hade varit i USA för studier och när han kom hem visade vågen alldeles för mycket.

Fredrik blev rekommenderad Slanka av en jobbkompis som fått bra resultat med Slanka.
Fredrik började på Slanka Maxi då man byter ut samtliga tre mål mat mot Slankas lågkalorimat i form av shakes och soppor.

Under Slanka Maxi får man bara i sig 510 kcal/dag men 100 % näring, i form av vitaminer, mineraler, spårämnen och fullvärdigt protein. Därför går aldrig kroppen in i svältläge – muskelmassan bevaras och kroppen får i sig all nödvändig näring i rätt mängd. Energiunderskottet som uppstår tar kroppen från fettreserverna. Du får en mycket säker och effektiv viktminskning.

Efter bara tre veckor hade Fredrik tappat otroliga -15 kilo.
– Nu är det mycket lättare att spela Hockey och Fotboll igen. Det känns väldigt bra i att ha fått ut allt skräp ur kroppen.

De första 3-4 dagarna var tuffa men då gäller det att sysselsätta sig:
– För mig hjälpte det att inte sätta sig ned och känna efter. Fredrik tipsar vidare om vikten av att tänka rätt under viktminskningen: När det känns jobbigt, fokusera på var du började och sätt det i relation till de snabba resultaten. Efter 7 dagar kände jag mig helt normal, och som vanligt igen.

Det var en kick att se att vågen visade minus varje dag. Jag vägde mig varje morgon och det gjorde mig positiv. En annan framgångsfaktor var att äta måltiderna på samma tider, jag tog mina Slanka vid kl 11, 15.30 och 20.30.
Idag består kosten av så ren mat som möjligt och av bra kvalité, gärna proteiner och grönsaker som är ekologiska.
Jag skulle absolut rekommendera Slanka till vänner och bekanta avslutar Fredrik.

Vill du också prova Slanka dieten, handla här!!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!