Du vet väl att du kan göra jättegod glass av Slankas alla shakes! Det bästa av allt, förutom den goda smaken, en portion ger dig endast 170 kcal och är fulladdad mer näring, inga onödiga kcal och inget socker – det kan inte bli bättre!

Det är bara att blanda ihop 1 portion Slanka Shake av din favoritsmak med ca 2 -2,2 dl vatten och köra i en glassmaskin för bästa resultat. Du kan också blanda till flera portioner om du vill ha en större sats glass. Håll koll på tiden hur just din glassmaskin fungerar så att glassen inte blir för hård/kompakt. På Slanka provkök har vi provat alla sorter med jättegott resultat, vad sägs om följande:
Slanka Mintchokladglass, Slanka Chokladglass, Slanka Vaniljglass, Slanka Jordgubbglass, Slanka Cappuccinoglass, Slanka Apelsin/Mangoglass, Slanka Citrus Glass,

Det går bra att frysa in Slanka i en form i frysen om du inte har en glassmaskin – då blir glassen mer kompakt och då tipsar vi om att ta ut din Slanka glass en stund innan så den får tina upp.

Om du går på Slanka Kombi kan du prova att mixa i frysta bär i din Slanka Shake och köra i glassmaskinen för en fruktigare smak.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, slanka glass, snabb viktnedgång, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Slanka Recept, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa, recept