Idag startar Anette upp sista etappen på framgångsresan med Slanka Viktutmaning 2019 och ska ta de sista 10 -15 kilona på Slanka Maxi. Anette har redan tappat -22 kg sedan uppstarten den 7/1. Häng på du också!
Anettes upplägg ser ut såhär; hon börjar morgonen med ett stort glas vatten, tar en timmes promenad i de fina omgivningarna. Därefter åker hon till simhallen och tar en härlig simtur. Vilken underbar start på dagen och det ger en bra skjuts för förbränningen.

Förutom 3 Slanka måltider, är Anette noga med att dricka minst 3 liter vatten – jämt fördelat över dagen. Svart kaffe och te, utan socker och mjölk går också bra. Prova gärna några nya kaffe- och tesorter – för kul variation.

Om det känns jobbigt under de första dagarna, tipsar Anette om att du försöker sysselsätta dig med någonting. Ge sig ut på en promenad, sätt igång med handarbete, trädgårdsarbete, städa, ring en vän. Framförallt se till att dricka vatten.
Nu, Slankar vi loss tillsammans med Anette!


Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, snabb viktnedgång, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa