Hej alla Slanka läsare!
Viktutmanare Helen gick framgångsrikt ner -15 kg under våren och har ett bra tips hur hon håller vikten till Slankas läsare.
Jag tar en Slanka till frukost och till middag. Det fungerar hur bra som helst. Om jag märker att jag faller tillbaka till gamla ovanor, vilket är lätt såhär i semestertider och under försommaren när festerna avlöser varandra med många skolavslutningar, studenter, fest med jobbet, släktkalas, helgdagar etc. planerar jag in att ta några veckor på Slanka Maxi. Det är ett utmärkt sätt att komma in i bra vanor igen.

Efter midsommar ska jag ta några veckor på Slanka Maxi – häng på mig du också!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här


Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa