Hej igen alla Slanka läsare 🙂
Efter att Slankas Viktutmaning i april har viktnedgången fortsatt nedåt –  inte lika snabbt som innan men det hade jag inte i och för sig räknat med heller 😊

Efter mina veckor på Slanka Maxi och upptrappning har jag gått över till att äta varierat och regelbundet och alltid med en Slanka Shake i väskan ifall jag glömt eller inte hinner fixa med mina mål mat. Det är alltid bättre att ha en Slanka än att köpa något snabbt och dåligt alternativ. Jag har fortsatt träna regelbundet, jag får en stress i kroppen av att inte träna. Träningsmässigt har jag minskat gruppassen och köra mer själv på gymmet.

Jag har även sprungit mitt livs första lopp, dock var jag förkyld så jag inte kunde leverera som jag önskade och är jag galet nöjd! Det är inget jag kunnat föreställa mig för några månader sen. Är redan inbokad på Run OCR i Karlshamn i augusti och tjurruset i Helsingborg i november så det kan ju bara gå bättre.

Det är så mycket som hänt under dessa månaderna både mentalt och kroppsligt. Jag trivs bättre med mig själv och jag utmanar mig själv mer och mer och söker nya träningsutmaningar.

Sedan 7 januari när jag började med Slanka Maxi tills i dag har jag tappat -34.2 kg och massa cm.
Jag hade tappat lite i vikt innan jag började på Slanka Maxi och den totala viktnedgången är -42 kg.

Träffade på en gammal chef som inte sett mig sen innan min viktnedgång och han undrade vart halva jag tagit vägen 😊
Den delen är borta och ska inte komma tillbaka. Jag har hittat min livsstilsförändring.
Jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att delta i Viktutmaningen, för de andra tjejernas stöd och Jeanettes stöd och för den pepp jag fått från er som läser. Stort tack.
Och till er som funderar, tveka inte hoppa på din egen viktutmaning och påbörja din livsstilsförändring det är den bästa investering du gör i dig själv.

Ha en fin sommar allihopa så kanske vi hörs i Slankabloggen någon gång framöver 😊

Kram Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, snabb viktnedgång, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa