Hej alla Slanka Viktutmanare!

Idag ska du bli medveten om var, när och hur du pratar med dig själv och vad du då säger/tänker inför, under och efter en viktig prestation. Beroende på om det är positiva eller negativa tankar så kommer det påverka resultatet.

Som tur är kan regelbunden träning och tålamod göra att man blir bättre på mental träning och det finns tekniker på hur man kan träna upp sin nuvarande förmåga.

Ett positivt inre samtal kan vara: Idag ska jag närma mig mitt mål och komma en dag närmare mitt slutmål som är 70 kg och storlek medium i kläder.
Positiva samtal speglar vår övertygelse. Jag kommer att lyckas och det här är viktigt för mig.

Ett negativt inre samtal kan vara: Å vad det är jobbigt, det här klarar jag aldrig. 
Negativa samtal tenderar att ta bort allt vårat fokus på uppgiften.

Fundera på om du ofta har positiva eller negativa samtal med dig själv?
Det bästa är att vi kan välja vår inställning. Så välj att se glaset halvfullt istället för halvtomt. Gå in med en positiv attityd – det blir mycket roligare och lättare då än om man tycker synd om sig själv.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

 

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, snabb viktnedgång, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa