Kom i toppform under semestern och välj Slankas smarta måltidsersättningar.
På bara några veckor hinner du få stora resultat med Slanka Deli Diet – vilket ger en sann kick för motivationen. Byt ut en eller flera måltider om dagen – resultaten märker du på en gång.
Slanka har flera olika viktprogram, här kan du läsa mer om Slanka Maxi, Slanka Kombi, Slanka 5;2, Slanka 800 och Slanka Balans. Du väljer takten på din viktminskning själv. Principen är enkel – ju fler måltider du byter ut mot Slanka, desto snabbare resultat ser du i spegeln, och på vågen.

Eftersom Slanka inte gör avkall på den goda smaken ser man fram mot sina måltider. 3 Slanka per dag ger dig 100 % fullvärdig näring men endast 520 kcal/dag vilket ger en effektiv och säker viktnedgång. Välj mellan Slankas soppor, shakes, havremål, puddingar och måltidsbitar. Tänk vilken härlig känsla att återvända till vardagen igen och vara i toppform och uppladdad med energi – vilken hälsovinst. Här hittar du Slankas webbshop.

Här kan du inspireras av flera som lyckas gå ner med Slanka Deli Diet.
Du vet väl att du kan få en ny smak varje dag – här hittar du mängder med goda tips på hur du varierar din Slanka.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa