Hej alla Viktutmanare!

Jag skulle prova min baddräkt inför sommarsäsongen och upptäckte att den var alldeles för stor.
Kan det vara Slanka effekten mån tro? Det verkar så.
Här är mitt nya inköp – nu är jag redo för sommaren! Såhär ser mina rutiner ut under sommaren: först ut och gå en timme på morgonen, äta lite frukost, en Slanka Shake och så direkt åka till utomhusbasängen och ta en härlig simtur på ca en timme. Sen har man eftermiddagen fri för annat, det här blir som ett sommarjobb att ha den här morgonrutinen.

Detta kommer jag att börja med efter skolavslutningen dvs. start vecka 25 – häng gärna på ni också.
Sommarsäsongen är äntligen snart här!!!!
Sommarhälsningar från Anette Johansson

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, snabb viktnedgång, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, psykisk hälsa