Hej alla Slanka läsare!

Denna veckan har det varit hälsovecka i Hjo, då kan man under fem dagar prova på olika typer av träning och återhämtningspass.
Jag har utnyttjat dessa dagar väl. Jag har provat på träning utomhus med styrka och kondition, vattengympa, yoga och avslappning med mindfulness bland annat.

Det har också funnits en hel del föreläsningar som jag har tyckt varit intressanta. Det jag har lärt mig under dessa dagar är att yoga inte alls passar mig och att styrketräning kan vara rolig, det hade jag inte trott även fast jag var den i gruppen som orkade minst.

Det jag tar med mig från föreläsningarna är att det är bara jag själv som kan bestämma och påverka hur jag vill att mitt liv ska vara. Bestämmer jag mig för att t. ex gå ner i vikt, så är det bara för att jag själv vill det och inte för att någonannan tycker det.

Det är också viktigt att man inte sätter upp massa måsten, utan istället vänder på det och tänker det här blir jobbigt, men jag väljer att göra detta för att jag vet att min kropp mår bättre utav det.

Även om man inte når framgång så fort som man har räknat med, ska man vara nöjd ändå och ser vad man har gjort och känna stoltet över sig själv. Det tycker jag är tänkvärt. Nu får jag iallafall mera kämparglöd att jobba vidare mot mitt egna viktmål, hoppas ni också får det.

Kram från Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, Slanka Jordgubb, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Slanka Cappuccino, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen, apelsinmango, perfekt snabbmat, slanka jordgubbglass, sommartips, träningsvecka