Hej på er alla Slanka läsare!

Denna veckan har varit lite tuffare med viktnedgången med jag kämpar vidare. Jag har verkligen satsat helhjärtat på att både simma och gå/springa på min runda varje dag, vilket ibland har var varit motigt (förutom i tisdags då det tyvärr blev endast rundan). Det är roligt att jag har kunnat börja springa kortare partier – det orkade jag inte när jag vägde +22 kg mer.

När jag ställde mig på vågen visar den ingen viktnedgång alls, livet är bra trist. Min coach säger att jag kan ha satt muskler och att muskler väger mer än fett. Dock ser jag på fotona att det hänt saker – och jag får glädjas åt det. Men skam den som ger sig, det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Någon gång skall väl vågen ge med sig och peka nedåt. Nu laddar vi om och tar nya tag och blickar framåt, det borde ju inte finns några möjligheter att den kommande veckan kan bli lika dålig. Heja Heja – nu kör vi vidare!!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

 

 

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Slanka Cappuccino, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen, apelsinmango, perfekt snabbmat