Helena lyckades med Viktutmaningen!

“-20,6 kg. Jag är så glad och känner mig så nöjd med den snabba viktnedgången. Jag bröt mina dåliga gamla vanor.
Min viktnedgång stämmer verkligen med Slankas ledord: Ny vikt – Ny hälsa – Nytt liv!”

Dags för Viktutmaningen 2019

Etapp 2

Årets viktutmaning blev en succé och nu startar vi ETAPP 2. Den 1 september kör vi igång med nya viktutmanare.

Blir det du?

Vi söker 4 personer med minst 15 kg övervikt som vill uppnå en varaktig livsstilsförändring. Vi bjuder på professionell coachning under 12 månader + ett hemligt paket fyllt med goda Slanka-måltider. Blir det just du som får öppna vårt spännande paket?

Som Viktutmanare kommer du att vara en inspirationskälla för andra i liknande situation. Det krävs därför att du känner dig bekväm med att bjuda på dig själv. Du kommer regelbundet att synas på bild på Facebook/Instagram.

I din roll som inspiratör kommer du också att skriva personliga blogginlägg om din viktresa och vardag med Slanka. Du behöver inga förkunskaper i bloggskrivande.  Vår coach Jeanette sköter den tekniska biten samt tipsar och hjälper dig på vägen.

Så här ansöker du:

  • Motivera varför just du ska få den här chansen och beskriv din situation och målbild.
  • Sänd in det tillsammans med foto i helfigur, ålder, längd och nuvarande vikt till jeanette@slanka.se så berättar vi mer.
  • Viktutmaningen startar 1 september 2019.

Sista ansökningsdag:
15 augusti 2019

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen