Gör härlig och nyttig glass av Slanka Jordgubbshake – det är hur enkelt som helst! För bästa resultat rekommenderar vi en glassmaskin.
Gör såhär: 1 portion Slanka Jordgubb och mixa med ca 1,75 dl vatten. Häll ned smeten i glassmaskinen och låt maskinen gå tills du har en önskad  konsistens på din glass. Detta recept är beräknat till 1 person men du kan enkelt göra större satser.
Endast 170 kcal och fulladdad med näring. Enklare och godare kan det inte bli att gå ner i vikt!

Om du vill ha en mer intensiv fruktsmak på din glass och inte väljer Slanka Maxi, kan du mixa ner några färska eller frysta jordgubbar innan du häller ned smeten i glassmaskinen. Servera din Slanka glass i fina skålar.
Lycka till!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, Slanka Jordgubb, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Slanka Cappuccino, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen, apelsinmango, perfekt snabbmat, slanka jordgubbglass