Har det blivit för mycket av det goda under sommaren?
Det är inte kul när kläderna stramar och det blir svårt att knäppa knapparna i kavajen. Ingen fara, med Slankas smarta måltidsersättningar är du snabbt tillbaka i form igen.
Principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slanka VLCD, desto snabbare går viktminskningen. En Slanka ger dig endast 170 kcal men ersätter en hel måltid i form av näring i form av vitaminer mineraler och spårämnen och rätt balans mellan kolhydrater, protein och fett.

Slanka är lätt att variera och finns i många goda smaker. Här hittar du Slankas webbshop.


NU SÖKER VI KANDIDATER TILL VIKTUTMANINGEN ETAPP 2
Ta chansen! Gå ner minst 15 kg med Slankas måltider + 1 års coachning. Läs mer här och ansök: https://slanka.se/viktutmaningen/


Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen