Hej alla Slanka läsare!

Under veckan som gått har jag och familjen varit på semester i fyra dagar. Under dessa dagar valde jag att gå på Slanka Kombi, jag tyckte det var ett smidigt sätt när resten av familjen åt ute. Men när semestern var över var det dags för de vanliga rutinerna igen dvs promenader, simning och Slanka Maxi. Ändå visade vågen på -1 kg denna vecka så jippi!!

I förgår regnade det och jag var inte speciellt sugen på att åka och simma, men det gäller att inte tänka och känna efter utan bara göra det. Sagt och gjort jag åkte dit och kan ni tänka er, jag fick ha hela bassängen för mig själv (eftersom det regnade kraftigt), det var en helt underbar annorlunda känsla jag hade endast två badvakter som åskådare. Även om det är dåligt väder så kan det bli helt underbart i slutändan. Jag har pratat mycket med min coach Jeanette om vikten av positivt tänkande och att se möjligheter i varje situation. Ingenting kan stoppa oss, nu kör vi.

Sommarhälsningar från Anette.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen