Hej på er !!!

Denna veckan började med att min man blev sjuk och sedan en av sönerna, tyvärr klarade inte jag mig heller från influensan utan den slog till med buller och bong i torsdags med feber, huvudverk och ont i kroppen. Så det har varit sängen som har gällt sedan  dess. Men jag har ändå nått ett av mina delmål, att få på mig mina ringar som jag inte kunnat ha på ca 6 år.

Nu hoppas jag på att influensan ger sig av fortast möjligt, för till lördag gifter sig min ena dotter och det är mycket som ska göras innan dess. Det hade varit kul om jag kunde ta ytterligare något kilo, då skulle klänningen förmodligen sitta lite snyggare. Vi får se hur det blir, jag kämpar vidare från min nuvarande position sängen.

Hoppas ni känner er motiverade att ta tag jobbiga extrakilon – det är så kul när man når sina mål. Nu kör vi!

/ Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Slanka Cappuccino, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen, apelsinmango, perfekt snabbmat