Nu har jag gått ner -22,8 kg med Slanka och det känns helt underbart!
Med Slanka-tänket väljer jag kvalitet framför kvantitet. Idag har jag blivit medveten om vad jag stoppar i mig. Jag vill bara ge min kropp det allra bästa. Det har varit väldigt smidigt  med Slanka eftersom jag har en måltid klar på ett kick, det går på mindre än 2 minuter. En annan sak är att Slankas shakers, soppor och puddingar smakar gott – det har varit viktigt för mig, då känns det inte som jag missar något, jag ser fram emot mina måltider och jag har lyckats hålla fast vid min diet-plan.

Jag behöver inte heller tänka på hur jag ska få i mig näringsämnen – eftersom 3 Slanka per dag ger mig 100 % fullvärdig näring och jag vet att min kropp får alla vitaminer, spårämnen och mineraler, det känns tryggt och bra.

Mitt bästa tips är att under de första dagarna hålla sig sysselsatt. Jag brukar ägna mig åt trädgårdsarbete och jag har börjat träna allt mer, gång, lätt jogging och simning.
Drick också mycket vatten för att må bra. Jag brukar alltid ha med en vattenflaska vart jag än går.

Hoppas jag kan inspirera dig som känner att du har besvärliga extrakilon som du vill bli av med. Med Slanka har det varit så lätt! 🙂

// Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Slanka Cappuccino, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen, apelsinmango, perfekt snabbmat