Very Low Calorie Diet

Hej Catarina!
Du gick ner drygt -40 kg med Slanka. Nu har du lyckas hålla vikten flera år.
Vilka är dina bästa tips?

– Tänk först och främst på att äta regelbundet och näringsrikt, Slanka ger mig all nödvändig näring och motverkar hunger och sug. När jag äter Slanka blir jag inte sugen. Det blir lättare att undvika onödiga kalorier.

Kom ihåg att hålla vikten är ett evigt pågående arbete.  Du kan inte gå tillbaka till dina gamla (o)vanor. Här kommer Slanka in som ett bra verktyg för viktkontroll. Slanka hänger med mig året runt. Här på fotot har jag med Slanka Chokladpudding och Cappuccino på semestern. Det är mina favoritsmaker.

Det är viktigt att påminna sig själv regelbundet om sin nya livsstil. Jag brukar följa Slankas bloggare/Viktutmanare på Facebook/Instagram – det ger inspiration, pepp och motivation.

Vad gör du när du när du blir hungrig?
1) Först och främst tar jag ett stort glas vatten. Man förväxlar ofta hunger och törst. Se dock till att inte dricka dina kalorier! Jag har köpt en bubbelvattenmaskin. Kolsyrat vatten är gott och innehåller 0 kalorier. Några droppar citron eller gurkskivor är gott. Andra favoriter är kolsyrat vatten med basilika, mynta och/eller citronmeliss. Tillsätt isbitar – svalkande gott och en riktig fröjd för ögat.

2) Flytta fokus till annat genom att hålla dig sysselsatt. Jag brukar ta mig ut och syresätta kroppen med en promenad. Ibland sjunger jag i kör – det syresätter också kroppen bra och ger lyckohormoner. Det gör mig glad och harmonisk. Att ta en varm dusch eller ett avslappnande härligt bad är också bra. Skäm gärna bort dig med en skön ansiktsmask.

Tack Catarina för goda råd och härlig inspiration!  Fortsatt lycka till med att hålla vikten. 

Slanka-coach Jeanette

<-- 14084 -->