När vi skjuter upp saker och ting som vi tycker är obehagliga eller jobbiga distraherar vi oss från verkligheten, och undviker också det som är viktigt för oss, dvs det verkliga i våra liv.
Mindfulness och meditation är kraftfulla verktyg som hjälper oss att vara fullt närvarande och gör att vi får modet och lugnet att våga möta de utmaningar som varje ögonblick för med sig.

Vad är det du behöver ta tag i och sluta skjuta upp? Är det de där besvärliga extrakilona?
Med Slankas effektiva måltidsersättningar är det enkelt och inte alls svårt att gå ner i vikt. Slanka har flera olika viktprogram anpassade efter din livsstil. Här kan du läsa mer om Slankas olika viktprogram, principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slankas effektiva lågkalorimat, desto snabbare i vikt tappar du.

Här kan du se på flera videos om fler som lyckats gå ner med Slanka!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, lågkolhydratskost, Måltidsersättning, måltidsersättningar, Slanka Deli Diet, träning, vlcd, Slanka, Hälsa, lågkalorikost, gå ner i vikt, semesterkilon, snabb viktminskning, ketondiet, snabb viktnedgång, ketos, Pulverdiet, lågkolhydratdiet, Nytt Liv, Slanka Cappuccino, Viktutmaningen 2019, ohälsa, coachen tipsar, räkna ut i vikt, bmi tabell, hälsoresa, näringsdryck, gå ner i vikt på en vecka, soppdiet, gå ner i vikt snabbt och effektivt, bantningsmetoder, snabbbanta, viktminskningsprogram, diet vlcd, vlcd produkter, Slanka Viktutmaning, nyttliv, investera i dig själv, viktväktare, Viktutmaningen, apelsinmango, perfekt snabbmat