Emma - Jag är så oförskämt pigg när jag går på Slanka Maxi

“Jag är så oförskämt pigg när jag går på Slanka Maxi.”

Hejsan,

Nu är ännu en vecka gått och tiden går fortare o fortare känns det som. Veckan har gått bra och jag har tränat lite hemma, på Youtube har jag hittat många favoritvideos som tränar hela kroppen. Slanka har också flera bra träningsövningar på hemsidan som man kan göra i hemmet. Hemmaträning fungerar perfekt för mig.

Någon dag upplevde jag som lite tuffare, det berodde nog för jag vaknade väldigt tidigt. Jag löste det genom att dela på en Slanka måltid och åt halva måltiden först och den andra halvan senare – så jag fick en extra måltid. Sen lite extra kaffe den dagen.

Jag är så oförskämt pigg när jag går på Slanka Maxi.

Jag måste säga att jag är otroligt imponerad att jag är så pigg som jag är med Slanka Maxi. Det jag tänkt på är att när jag har haft andra dieter så har jag tänkt på mat typ hela tiden, varit hungrig och orkeslös. Men det e jag verkligen inte nu.

I lördags blev det badhuset för första gången sedan förlossningen. Det var otroligt skönt att ta på sig baddräkten utan att den satt över-tight. Jag kände däremot att baddräkten satt lite löst på sina ställen – så det var otroligt skönt.
Mitt första delmål (-5 kg) har gått förbi så jag unna mig en riktig bra ansiktskräm som en belöning. Nu efter 4 veckor visar vågen på totalt -7,5 kg. Hurra!!

Ser fram emot en ny vecka

Kram Emma

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Slanka Maxi, Träning med Slanka, Viktutmanare Emma, Viktutmanarna