Ninja med Slanka shake

Veckorna flyger iväg och nu är vecka 3 över på Viktutmaningen. Känns som att det blir mer och mer rutin med att ta sina Slanka måltider och det känns inte som att det är några konstigheter med det. Jag älskar ju att blanda min Slanka shake med is i en blender, upplever att den blir mycket fluffigare och godare då. Prova det du också!

Den här veckan har jag provat Slanka Vanilj, den smakar som mjukglass och är lätt att variera. Jag brukar ha i kardemumma, kanel, ingefära – det blir helt olika smaker.

Jag har uppnått en stadig viktnedgång, att förlora runtomkring ett kilo i veckan känns hälsosamt och positivt för då följer huden med. Det finns en oro hos mig att inte huden ska anpassa sig efter den nya vikten, men det återstår att se.

Jag kommer fortsätter på Slanka Maxi då det känns absolut bäst för min del. Jag tar mina 3 Slanka måltider om dagen och vet att jag inte får äta mer, vilket känns skönt!

Kram Ninja

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

#viktminskning, Ninja Viktutmaningen, Slanka Maxi, Slanka Vanilj, Slanka VLCD, Stadig viktnedgång, viktnedgång